Service

imgpageservice

Vanwege onze specialistische kennis en kunde zijn wij in staat om een uitstekende technische ondersteuning te bieden bij het ontwerpen van nieuwe gereedschappen. Ook zijn wij graag bereid onze kennis in te zetten bij verspaanproblemen of procesverbeteringen bij onze klant.

 

Door de jarenlange ervaring in de veeleisende vliegtuigindustrie, kunnen al onze klanten profiteren van een hoogstaand kwaliteitsniveau. Alle gereedschappen bij Drillmasters ondergaan diverse strenge kwaliteitscontroles. Alle producten worden gereinigd, gecontroleerd op beschadigingen en vervolgens worden ze op maat en soort gesorteerd. Na het slijpproces worden ze geconserveerd en verpakt. Voorzien van uw referentienummer en desgewenst voorzien van een meetrapport worden uw producten geretourneerd in onze speciale Drillmasters borenboxen. Direct klaar voor gebruik, zodat u niet meer hoeft uit te zoeken en na te meten.

 

Eventuele oppervlaktebehandelingen, zoals TIN, TIALN of diamantcoatings, worden door ons in samenwerking met toonaangevende coating bedrijven uitgevoerd. Uiteraard hoort hier ook een up-to-date advies over de voor uw toepassing optimale coating bij, zodat prestaties, standtijd en beheerskosten geoptimaliseerd kunnen worden.

 

Daarnaast profiteren onze klanten standaard van onze snelle levertijden en een kosteloze haal- en brengservice door eigen Drillmasters medewerkers.

Heeft u aanvullende vragen of wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.